Autan menestymään digitaalisesti. Suuri osa nykyajan tehtävistä on siirtynyt internetiin. Oikeista menetelmiä käyttäen on mahdollista tehostaa omaa näkyvyyttä sekä luoda kontakteja uusiin asiakkaisiin. Lukuisista menestyksekkäistä asiakastoimeksiannoistani johtuen, toteutan vaativatkin ominaisuudet. Suurin osa asiakkaistani ovat tilanneet myöhemmin lisäyksiä ja muutoksia sivustoillensa. Toimipaikkani on Fuengirolassa, mistä työskentelen etänä.

Internet -sivustot

Internet -sivustolla luodaan nykyään usein ensimmäinen vaikutelma. Heikosti toteutetut ja vanhanaikaiset sivut toimivat negatiivisesti yrityskuva silmällä pitäen. Panostan sivujen huolelliseen toteutukseen, jotta voin auttaa asiakasta tehokkaasti parantamaan omaa kuvaansa. Sivuston pohjana käytän WordPress CMS -alustaa, sillä tälle alustalle on mahdollista kehittää näyttävä ja nykyaikainen sivusto nopeasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Hakukonenäkyvyys ja digitaalinen markkinointi

Hyvä sivusto pitää silti vielä löytää. Yleensä uutta tai vanhaakin asiaa haetaan hakukoneella, ja nykyään onkin kova kilpailu siitä, kuinka korkealle hakutuloksissa päästään. On olemassa teknisiä keinoja parantaa omia tuloksia (SEO). Toteutan näitä yleensä jo sivuston teknisen kehittämisen yhteydessä. Teknisen kehittämisen yhteydessä sekä sen jälkeen, käymme yhdessä läpi toimia, joilla hakukonenäkyvyyttä voidaan jatkossakin parantaa. Oikein kohdistetulla sisällöllä on ehdottomasti suurin merkitys.

On tärkeää löytyä etusijalta oman alansa Googlen hauissa. Riittävällä panostuksella omiin kotisivuihin voidaan välttää maksullinen markkinointi jopa kokonaan. Tulokset ovat pitkäkestoisia. Välittömät tulokset on kuitenkin mahdollista saada aikaan hakuihin liitetyllä maksullisella mainonnalla. Esimerkiksi Google -markkinointia käyttäen voit varmistaa nopeat tulokset. Markkinointi on tehokasta, mikäli tämän lisäksi otat käyttöön Facebookin valtavan tietomäärän ihmisten käyttäytymisestä ja mieltymyksistä. Markkinointikavava kannattaa valita yrityksen toiminnan mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Verkkohotelli ja -tunnukset

Sivustot tarvitsevat toimiakseen hyvän verkkohotellin. WordPressille toteutettu sivusto saattaa tarpeista riippuen vaatia hotellilta paljon. Verkkohotellin lisäksi tarvitset verkkotunnuksen. Autan näiden hankinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Sivustot ovat kokonaisuuksia

Perussivuston rakentaminen WordPress -alustalle on nopeaa, helppoa ja edullista. Yli kolmasosa kaikista maailman sivustoista toimii WordPressillä. WordPress -alusta on ilmainen. Jos perussivusto on tarpeeseesi riittävä, lisäohjelmointia ei tarvita. Voit muokata sivustosi haluamaasi malliin lukuisten ilmaisten ja maksullisten teemojen sekä lisäosien avulla. Voit täydentää ja päivittää sivustoasi myös itse.

Usein WordPressin tarjoamat perustoiminnot teemoineen ja lisäosineen eivät riitä asiakkaan tarpeisiin. Toisinaan käytetyt valmiit ratkaisut eivät toimi hyvin yhdessä. Tällöin autan sivuston kehittämisessä ja korjaamisessa tarpeen mukaan. Hyvä sivuston kehittäjä tietää, miten teemat ja lisäosat on ohjelmoitu ja osaa muuttaa niiden toimintaa. Kehitän tarpeen mukaan asiakkaalle oman teeman tai uusiin asiakaskohtaisiin toimintoihin tarkoitetun lisäosan. Ohjelmointikielinä käytössäni on PHP, Javascript, HTML, CSS ja SQL.

Hyvä esimerkki asiakaskohtaisista sivustoista on Kouruset Oy:lle kehittämäni sivusto. Tälle sivustolle on kehitetty lukuisia asiakaskohtaisia ratkaisuja ja lisäosia. Sivuston verkkokauppa on siirretty toiselta teknologialta WordPressin Woocommerceen. Woocommerce -verkkokaupan lisäksi sivustolla toimii kokonaispalvelua tarjoava täysin asiakaskohtainen verkkokauppa Kourubotti. Asiakaskohtaisten ratkaisujen käyttäminen tarjoaakin asiakkaalle mahdollisuuden tarjota aivan uudenlaisia digitaalisia palveluja.