Hyvityskäytäntö

30 päivän rahat takaisin takuu

Hyvitysoikeus on voimassa 30 päivää. Jos ostoksestasi on kulunut 30 päivää, emme voi tarjota hyvitystä.

Jos päätät, että et halua käyttää lisääosaa, saat siitä täyden hyvityksen, mikäli ilmoitat siitä ensimmäisten 30 päivän kuluessa ostosta. Syy peruutukselle on tervetullut, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit ilmoittaa peruutuksesta myös ilman selitystä.

Referenssi ostoksesta tulee lähettää sähköpostitse tai tukilomakkeella, jossa ilmoitetaan ostoksen yhteydessä käytetty sähköpostiosoite tai vastaanotettu lisenssiavain. Peruutuksen jälkeen lisenssiavain ei toimi.

dxw3's 30-days money back guarantee stamp

Hyvitysprosessi

Peruutuspyyntösi lähettämisen jälkeen hyvitys laitetaan vireille välittömästi ja ryhdytään kaikkiin toimenpiteisiin sen käsittelemiseksi mahdollisimman nopeasti. Rahoituslaitoksellasi voi kuitenkin kestää jopa 20 päivää, ennen kuin hyvitys näkyy pankkitililläsi ja kortillasi.

Lisäosapakettiin liittyvät hyvitykset

dxw3 voi hyvittää vain dxw3-verkkosivuston kautta tehdyt ostot. Jos päätät ostaa paketin sisltäen dxw3-tuotteen ja kumppanin tuotteen, on mahdollista, että ostosta ei ole mahdollista hyvittää. Saatat pystyä saamaan hyvityksen kumppaniltamme heidän ehtojensa mukaisesti. Jos dxw3-kumppani hyvittää kumppaniltamme ostamasi tuotteen, dxw3-tuotteen lisenssi peruuntuu.