WordPress CMS

Kotisivujen pohjana toimiva WordPress on järkevä valinta

Kolmasosa kaikista maailman internet -sivustoista toimii WordPressillä. Koska WordPress on niin suosittu, voit olla varma, että tämä julkaisujärjestelmä toimii myös tulevaisuudessa. Suosiosta johtuen eräs yleisistä toimeksiannoista onkin siirtää nykyiset nettisivut WordPressille.

Suosittu WooCommerce on WordPressin verkkokauppa

Kolmasosa kaikista maailman verkkokaupoista on WooCommerce -verkkokauppa. Vähittäiskaupan verkkokauppa kasvaa ennusteiden mukaan 50% seuraavan neljän vuoden aikana. Verkkokaupan perustaminen ei ole vaikeaa tai kallista. Helpoimmalla pääset, kun valitset heti WooCommerce -verkkokaupan. Joskus kuitenkin entisellä sivustolla toimiva verkkokauppa tulee siirtää WordPressillä toimivaan WooCommerce -verkkokauppaan. Monessa tapauksessa on mahdollista tuoda kätevästi tietoja vanhasta järjestelmästä uuteen esimerkiksi csv -tiedoston avulla.

WordPress -nettisivuja on helppo päivittää ja ylläpitää

WordPress -alusta on ilmainen. WordPressin suosion johdosta sivustoasi on nopeaa ja edullista päivittää uusilla toiminnoilla ja ulkoasulla. WordPressin teema määrää pitkälti ulkoasun ja lisäosilla voit lisätä sekä muuttaa WordPressin toimintoja. Voit valita teeman sekä lisäosat itse. WordPress –teemoja ja –lisäosia on valtava määrä sekä ilmaisina WordPressin omassa kirjastossa että maksullisina eri ohjelmistoyritysten tekeminä. Suosittelen lisäämään lisäosia harkiten, sillä jokainen lisäosa saattaa hidastaa kotisivujesi toimintaa sekä johtaa konflikteihin eri ohjelmien välillä. WordPressillä rakennettua sivustoa voit myös päivittää suurimmalta osin itse. Autan asetusten tekemisessä.

Lisää WordPress -kotisivujesi toimintoja ja muuta niitä lisäosien avulla

WordPressille on saatavilla lukuisia ilmaisia tai maksullisia lisäosia. Toisinaan muokkaan tai kehitän lisäosia tarpeesi mukaan. WordPress -lisäosien ohjelmointi on erityisesti välttämätöntä, kun kyse on monimutkaisemmasta sivustosta. Tiettyyn tarpeeseen kehitetty lisäosa on myös nopeudeltaan ja toiminnoiltaan optimoitu juuri siihen käyttöön, mihin sitä tarvitaan. Tällöin sivuston turhan koodin määrä ei kasva.

Valitse internet -sivujesi ulkonäkö teeman avulla

WordPressille on tarjolla valtava määrä sekä ilmaisia että maksullisia teemoja. Toisinaan muokkaan valmista teemaa tai rakennan täysin oman teeman tarpeidesi mukaan. Teema kannattaa valita tai tehdä tukemaan oman liiketoimintasi henkeä.

Työmenetelmistäni

Toteutan vaativampiakin sivustoja. Työni teen etänä. Suosin toteutuksissa tuntiveloitusta, mutta selkeästi määriteltävä kokonaisuus on mahdollista toteuttaa myös kiinteään hintaan. Toimin luotettavasti ja toteutuksen saat käyttöösi ajallaan. Neuvottelu ja suunnittelu on maksutonta. Lue lisää ja ota yhteyttä.